Examinering CE Ondernemerschap Handel

25 juni was de dag van de examinering voor de Certificeerbare Eenheid Ondernemerschap, CEO genaamd voor de studenten Koen Boerboom, Kevin Ebben en Tim Meijer.

Locatie: De bedrijfskantine van de COOP in het winkelcentrum Velperbroekcircuit.

Examinatoren: Johan Sullot en Wim Meurs

Locatie: De bedrijfskantine van de COOP in het winkelcentrum Velperbroekcircuit.


Examinatoren: Johan Sullot en Wim Meurs

Beamer en computer geïnstalleerd voor de presentaties en om 14.00 uur werd gestart met de eerste kandidaat Koen Boerboom. Zijn plan was om als franchiseondernemer een AH XL in Zwolle te beginnen. Een ambitieus plan met grote cijfers maar gedegen uitgewerkt en verantwoord in het financiële gedeelte.

Tweede kandidaat was Kevin Ebben, zijn plan was om een Outlet centre te beginnen van design kleding in Elst. Ook hier waren we getuige van een ambitieus en doordacht plan met toekomstperspectief.

Tim Meijer, onze laatste kandidaat, heeft het idee uitgewerkt om als franchiseondernemer een Game Mania te starten in Winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen.
Naast de Blokker, een concurrent, gevestigd wat Tim als een kans zag, omdat Blokker een belangrijke klantentrekker is voor Game Mania.

Een aantal boeiende presentaties gezien vervolgd met interessante en stevige panelgesprekken en afgesloten met een acquisitiegesprek over een van de producten binnen het assortiment en in een andere ruimte dan een klaslokaal.
Dat alles droeg bij tot de professionele sfeer dat een afsluitend gesprek voor de CEO verdient.


Posted on augustus 23, 2015 in Nieuws

Share the Story

Back to Top