Grote groep van start in Veenendaal

Grote groep van start met ikgaondernemen in Veenendaal
Een groep van 60 studenten Handel en Logistiek is maandag 10 februari op het Perron in Veenendaal begonnen met ‘Ikgaondernemen’. Klokslag negen uur heet Gert-Jan Hart (docent Handel & Ondernemerschap) de studenten hartelijk welkom en legt uit wat ze de komende periode met zijn allen gaan doen.
Locatiedirecteur Gerard van de Linde houdt de studenten voor dat zij met deze module een uitstekende mogelijkheid krijgen kennis te maken met ondernemerschap.
Hoe het niet moet, zien ze even later in een aflevering van het televisieprogramma ‘Ik vertrek’ van de Tros. Op indringende wijze krijgen ze een aantal valkuilen te zien voor toekomstige ondernemers. In deze aflevering gaat namelijk alles fout wat er maar verkeerd kan gaan bij een echtpaar dat in het buitenland een nieuw bestaan wil opbouwen in de recreatiesector.
Projectleider Henk-Paul Hegeman legt uit wat ondernemerschap kan betekenen voor studenten. Waarna hij het woord geeft aan de eerste gastspreker van deze module, Hans Buis.
Met veel humor verzorgt de eigenaar van Hans Buis Keukens uit Bemmel de eerste masterclass van dit leertraject. Uitgebreid schetst hij zijn toehoorders zijn carrière als automatenvuller bij Coca Cola tot succesvol zelfstandig ondernemer. Na de masterclass neemt Henk-Paul de echte aftrap op zich. Alle studenten schilderen met olieverf hun naam op een canvas doek en wordt een groepsfoto gemaakt.
  • experts ondernemers uit de praktijk geven masterclasses aan studenten van ikgaondernemen ROC A12

Posted on mei 30, 2014 in Nieuws

Share the Story

Back to Top