Zoomers kleedt CEO-team ROC A12

Zoomers kleedt CEO-team ROC A12
Na Vitesse, de KNVB, GA Eagles en talloze BN-ers kleedt Zoomers nu het CEO-team aan van ROC A12. Behalve de docenten Jacintha Bonsma, Wim Meurs en Marcel Hendriks worden projectleider Henk-Paul Hegeman en medewerker Omar Schotborg bij Zoomers in Arnhem helemaal in het nieuw gestoken.
Het ‘uniform’ van de teamleden bestaat uit een spijkerbroek, een roze blouse en een donkerblauw colbertjasje met een subtiel logo van ROC A12 op een jaszak. “‘Ikgaondernemen’ is een apart project”, legt Henk-Paul Hegeman uit. “Dat heeft een bepaalde uitstraling. Dat willen we versterken door onze kleding. Bovendien is uniformiteit goed voor de herkenbaarheid; wij zijn de mensen van ‘Ikgaondernemen’. Iedereen moet direct kunnen zien wat we doen en waar we voor staan.” Daarnaast willen ze met deze uniforme nette kleding een voorbeeldfunctie hebben voor de studenten.
Docent Jacintha Bonsma: “We willen op een bepaalde manier ondernemerschap uitdragen. Je moet representatief zijn en dat begint met kleding. Dat zie je terug in het bedrijfsleven.”
Wim Meurs: “Uniformiteit is ook een herkenningspunt; wij zijn van ‘Ikgaondernemen’. Er zit ook een soort verrassingselement in. Wij doen iets anders dan anders. Zoals dat hoort bij ondernemen.”
Zoomers kleedt CEO-team ROC A12
Zoomers kleedt CEO-team ROC A12

Bij het aankleden kijken storemanager Michel van Lier en Tanja Toxopeus van Zoomers niet alleen of de kleding goed staat, maar vooral hoe het zit. Michel van Lier: “Kleren moet comfortabel zijn. Het moet lekker zitten. Je moet je er helemaal happy in voelen.”
De bedoeling is dat ze deze kleren niet alleen aan hebben bij externe contacten zoals onderwijsmarkten, workshops, excursies, bedrijfsbezoeken, maar ook tijdens de lessen.
Henk-Paul Hegeman: “We moeten laten zien dat we onze studenten opleiden tot ondernemer. Dat doe je inhoudelijk, maar dat kun je ook op andere manieren uitdragen.”
Zoomers kleedt CEO-team ROC A12

Posted on mei 29, 2013 in Nieuws

Share the Story

Back to Top